Mijn werkzame leven

(Foto gekopieerd van ‘Leef je pensioen.nl’)

Zonder mijzelf op de borst te willen slaan, zou ik een rubriek willen beginnen waarin ik mijn werkzame leven beschrijf. Zoals alle posts in deze blog, schrijf ik ook nu weer in de eerste plaats voor mijzelf. Ik vind het leuk om te schrijven, mijn gedachten op ‘papier’ te zetten en dingen vast te leggen. Steeds weer op zoek naar nieuwe onderwerpen en inspiratie. Wie weet heeft iemand anders er ook nog wat aan.

Het doet denken aan de rubriek ‘Een Near Miss’ en alle posts over Stephen Covey.

Twee eerdere blogs schreef ik al eerder over dit onderwerp (zie hieronder voor de linkjes). Het ging over de constatering dat ik bij werkgerelateerde keuzes achteraf gezien steeds een doel voor ogen bleek te hebben gehad. Dat werd gaandeweg pas helder(der): ik wilde een vak uitoefenen en dat vak bleek te heten: general management. Ook bespiegel ik de pré pensioen fase.

Klik op hier op loopbaan keuze 1 en hier op loopbaan keuze 2 voor eerdere blogs over mijn werkzame leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *