Waarom deze blog

Bloggenblog-laptop-copy-2

Bloggen doe ik omdat ik schrijven leuk vind. Ik vind dat ik mijzelf sterker en beter schriftelijk  dan mondeling uitdruk. Ik ben er niet op uit om met de blog geld te verdienen, noch mij te onderscheiden, noch op te vallen (eerder af te vallen, ha ha). Mocht dat toch gebeuren, dan zien we tegen die tijd wel weer verder.

Volgen hoeft niet per se

Ook ben ik niet uit op volgers, al zou ik dat natuurlijk leuk vinden. Je kunt vanzelfsprekend een reactie geven, onderaan de blog. Dat zou ik ook leuk vinden. Je kunt ook via de ‘Contact’-pagina een meer persoonlijke, niet voor iedereen zichtbare boodschap achterlaten. In alle gevallen zal ik reageren. Zowel de reactie als een persoonlijke boodschap via de Contact-pagina belanden op mijn eigen email adres.

Het is geen niche

Met  deze blog heb ik geen niche van onderwerpen op het oog, zoals bij mijn logo-blog-watgaikblog ‘watgaikdoennamijnpensioen.nl’ of mijn blog ‘mijnoirs.wordpress.com’.

Ik schrijf op deze blog over dat wat in me opkomt, wat mijn aandacht trekt en/of waar ik tegen aanloop.

Leuk

Neem het vooral niet te serieus. Ik vind het gewoon leuk om te doen.

Veel leesplezier!