Waarom deze blog

Bloggenblog-laptop-copy-2

Bloggen doe ik omdat ik schrijven leuk vind. Ik vind dat ik mijzelf sterker en beter schriftelijk  dan mondeling uitdruk. Ik ben er niet op uit om met de blog geld te verdienen, noch mij te onderscheiden, noch op te vallen (eerder af te vallen, ha ha). Mocht dat toch gebeuren, dan zien we tegen die tijd wel weer verder.

Volgen hoeft niet per se

Ook ben ik niet uit op volgers, al zou ik dat natuurlijk leuk vinden. Je kunt vanzelfsprekend een reactie geven, onderaan elke blog op de Home pagina. Dat zou ik ook leuk vinden. Je kunt ook via de ‘Contact’-pagina een meer persoonlijke, niet voor iedereen zichtbare boodschap achterlaten. In alle gevallen zal ik reageren. Zowel de reactie als een persoonlijke boodschap via de Contact-pagina belanden op mijn eigen email adres.

Het is geen niche

Met  deze blog heb ik geen niche van onderwerpen op het oog. Dat was wel het geval met mijn website ‘watgaikdoennamijnpensioen.nl’ en mijn blog ‘myoirs.wordpress.com’. De laatste gaat over mijn oppas-activiteiten met kleinkinderen Sammie en Flip. De website watgaikdoennamijnpensioen.nl heb ik opgegeven. De inhoud, zo’n dertig blogs, heb ik overgeheveld naar deze site onder de button ‘Wat Ga Ik Doen Na Mijn Pensioen.

Op deze blog/website schrijf ik over dat wat in me opkomt, wat mijn aandacht trekt en/of waar ik, soms in het leven, zoal tegen aanloop.

Leuk

Neem het vooral niet te serieus. Ik vind het gewoon leuk om te doen.

Veel leesplezier!